19 April 24 / Elektrische trekkers

Elektrische trekkers worden steeds vaker ingezet in de betonindustrie vanwege hun kracht, wendbaarheid en milieuvriendelijke eigenschappen.

  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische trekkers stoten geen schadelijke emissies uit, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere werkomgeving op bouwplaatsen. Dit is vooral belangrijk bij betonwerken waar traditionele dieselvoertuigen veel uitlaatgassen produceren.

  2. Krachtig trekvermogen: Elektrische trekkers zijn in staat om zware lasten, zoals betonmixers of betonkarren, efficiënt en krachtig te verplaatsen over ruw terrein of bouwlocaties met beperkte toegang. Dit verbetert de logistiek en vermindert de afhankelijkheid van handmatige arbeid.

  3. Stil en comfortabel: Elektrische trekkers zijn vaak stiller in gebruik dan traditionele dieselvoertuigen, wat het geluidsniveau op de bouwplaats vermindert en het comfort voor operators en andere werknemers verbetert.

  4. Minder onderhoud: Elektrische trekkers hebben over het algemeen minder bewegende delen en vereisen minder onderhoud dan dieselvoertuigen, wat resulteert in lagere operationele kosten en minder stilstandtijd tijdens bouwprojecten.

  5. Flexibiliteit en manoeuvreerbaarheid: Elektrische trekkers zijn vaak compact en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen manoeuvreren op drukke bouwplaatsen en in krappe ruimtes waar precisie en controle essentieel zijn.

De M6.5, een elektrische trekker, biedt betonwerkers, zoals VETS BETONWERKEN uit Mol, een efficiënte en krachtige oplossing voor het verplaatsen van bekistingen, betonpompen en andere zware apparatuur op bouwwerven.

PRODUCTINFO

Meer realisaties binnen de categorie elektrische trekkers

De professionele adviseurs van het Kathagen team staan voor jou klaar.
Team Zallys
Contacteer ons: info@kathagen.be